• Schermafbeelding 2015-02-17 om 15.18.19

     

 

blowout  

 

creëer volume body boosting

head turning 

 

Verander fijn en futloos haar in natuurlijk vol en dik haar.

You are the Living Proof.

“Na gebruik was mijn haar dik, vol, glanzend en schitterend. Mijn vrienden vroegen  me zelfs of ik extensions had genomen om mijn haar dikker te laten zijn.” – Sheila

the collection

Wanneer de volledige Full lijn samen wordt gebruikt als een methode wordt het maximale resultaat bereikt. Haar krijgt meer volume en wordt gezonder zonder compromissen. 

 

Blowout

 
  • zigzag-full-infographic-final

Bigger is Better

  

Full technologie geeft volume dat 5x langer houdbaar is dan traditionele volume producten. Geeft body en veerkracht,  zelfs aan het meest dunne en futloze haar, de hele dag lang.

 

No tricks!

Just Living Proof.

 

 Zeg voorgoed waarwel tegen plat haar. Full geeft haar met volume dat niet inzakt, ook als je vingers door je haar haalt.

  • zigzag-full-ba
 

Hoe werkt het?

 
 

Full werkt anders dan de traditionele volumizers . In plaats van omhoog te puffen het haar bij de wortel , vooegt onze gepatenteerde Volumizing Molecule ( PBAE ) een micropatroon kleine verdikking stippen toe elke haar . Het resultaat : Haar dat er voller uit ziet en zich gedraagt ​​als merkbaar voller en dikker.

  • zigzag-full-video
 
  • zigzag-full-science-final

 De wetenschap achter Full

 

  Gebaseerd op technologie van MIT’s laboratoria , bootst onze gepatenteerde Volumizing Molecule ( PBAE ) het uiterlijk en gevoel van dikker haar na door het storten van een flexibel en duurzaam micropatroonvan verdikkingsstippen dat de ruimte tussen elke haarstreng te creëert . Fijn haar voelt merkbaar voller aan en heeft een volume dat 5x langer mee gaat dan traditionele volume gevende producten. De afbeelding links toont hoe plat haren strak tegen elkaar liggen. In de afbeelding rechts , kunt je zien hoe onze Volumizing Molecule ( PBAE ) in Full resulteert in een flexibel patroon van microscopische verdikking stippen op haar, het toevoegen van de ruimte tussen de haarlokken en het creëren van extra volume.